Over Centrum Oosterwal

 

De Coolsculpting behandeling wordt aangeboden in Centrum Oosterwal, een medisch specialistisch centrum in Alkmaar. Centrum Oosterwal biedt al 25 jaar de hoogste kwaliteit op het gebied van dermatologie en flebologie. Het is een moderne kliniek die ruim is opgezet waardoor men zich meer op hun gemak voelt. Behandelingen van hoogwaardige kwaliteit in een geruststellende omgeving zorgt er al 25 jaar voor dat onze patiënten erg tevreden zijn. Het motto van het enthousiaste team van artsen, behandelaars, verpleegkundigen is dan ook niet voor niets “Behandel mensen zoals zelf ook behandeld wilt worden”. In Centrum Oosterwal kunt u rekenen op persoonlijke zorg door ervaren en gedreven specialisten. 

De Coolsculpting behandelingen vinden plaats door specialistische verpleegkundigen onder de supervisie van medisch specialisten. Hiermee staan wij garant voor persoonlijke zorg waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Naast de Coolsculpting behandeling kunt u op verwijzing van uw huisarts in Centrum Oosterwal terecht voor verzekerde voor huidaandoening en spataderen. Ook bieden wij cosmetische zorg aan, zoals ooglidcorrecties, botox- en huidlaserbehandelingen.