Over Qyoutis en Centrum Oosterwal

 

 

De CoolSculpting behandeling wordt aangeboden door Qyoutis, gevestigd in Centrum Oosterwal, een medisch specialistisch centrum in Alkmaar. Centrum Oosterwal biedt al ruim 34 jaar de hoogste kwaliteit op het gebied van dermatologie en flebologie. Het is een moderne kliniek die ruim is opgezet waardoor men zich meer op hun gemak voelt. Behandelingen van hoogwaardige kwaliteit in een geruststellende omgeving zorgt er voor dat onze patiënten erg tevreden zijn. Het motto van het enthousiaste team van artsen, behandelaars, verpleegkundigen is dan ook niet voor niets “Behandel mensen zoals zelf ook behandeld wilt worden”. In Centrum Oosterwal kunt u rekenen op persoonlijke zorg door ervaren en gedreven specialisten.  

De CoolSculpting behandelingen vinden plaats door de ervaren huidtherapeuten van Qyoutis onder de supervisie van medisch specialisten. Hiermee staan wij garant voor persoonlijke zorg waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Naast de CoolSculpting behandeling kunt u bij Qyoutis terecht voor een uitgebreid palet aan cosmetische behandelingen, zoals ooglidcorrecties, injectables, peelings, skinboosters en laserbehandelingen. Hiervoor kunt u, zonder verwijzing, vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek. Op verwijzing van uw huisarts kunt u in Centrum Oosterwal terecht voor verzekerde zorg voor huidaandoening en spataderen.